Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J65a71n 94R78á34ž

28. 9. 2015 14:41

Nevěřím, že by východoněmecké univerzity plodily absolventy, kteří by neuměli vnímat realitu, stejně tak nevěřím, že by funkcionář východoněmecké FDJ a absolvent nesčetných politologických školení, které měli komunisté tak propracovaný, nevěděl, co způsobí, když do Evropy pozve statisíce Afričanů a Arabů.

Nevěřím, že Hollande jeden týden vykrřkuje, jak je proti kvótami a druhý týden samovolně otočí a vyhrožuje všem, kdo kvóty nechtějí, bez toho, aby realitu zadlužené Francie a na kom je závislá, jemu nepřipomněl.

Stejně tak je zcela ve shodě s realitou, když polská premiérka, která ví, že za pár měsíců po prohraných volbách bude bez práce, po rozhovoru s Junckerem otočí názor na kvóty o 180 stupňů.

Angela i ostatni politici jednaji v souladu s rralitou jrjich života, ktera se od naší diametralne odlišuje. Ale to je náš, ne jejich problém!

1 0
možnosti
Foto

Pořád se oháníte hodnotami ale nikde jste nnapsal co si pod tím představujete. Jestli třeba turistiku co propaguje Konvička ?

Nebo spíš věci duchovní jako svobodu jednotlivce včetně svobody vyznání?

Docela důležitou Evropskou hodnotou je i pomoc těm, kteří naši pomoc potřebují-tedy například uprchlíkům před válkou a persekucí.

Ano musíme si hodnot chránit-především před extremisty, kteří u ná chtějí svobody omezovat.

PS. Zcela v rozporu s realitou se chovají lidi, kteří mají pocit že se pomoci uprchlíkům můžeme nějak vyhnout bez ztráty vlastních hodnotRv

0 12
možnosti

Obvykle to co píše pan Polický považuji za naprosto zcestné. Z toho co napsal výše souhlasím s jedním - naše hodnoty musíme chránit před extremisty, co chtějí omezovat svobody. A PROTO je potřeba bránit se islamizaci naší země a nepouštět sem invazi muslimů. Islám = konec svobody.

4 2
možnosti
Foto

Ano, jde o stádní efekt úzké skupiny v EU vysoce nadřazených lidí, kteří nemají buď vůbec žádnou nebo jen naprosto minimální zpětnou vazbu na své voliče a vůbec na obyvatele Evropy, o kterých rozhodují ze svého zcela odtrženého pohledu.

Je už ani nezajímá veřejné mínění, obrovské demonstrace lidí napříč Evropou požadujících okamžitá řešení imigrační krize, je nezajímá nic, než udržení vlastních pozic co možná nejdéle.

Je to naprosto zkostnatělý a nefunkční stav vedoucí v dnešní době celou Evropu do katastrofy obrovských rozměrů. Co na tom, že do lodi teče a potápí se, hlavně, že se v Bruselu na banketech a summitech stále "tančí".

Máte u mě karmu a R^!

6 0
možnosti
Foto

L86u22b81o80š 98K45r26á72l

27. 9. 2015 14:20

Ano, Evropa opět tančí valčík ....

4 0
možnosti

M53a42r39e23k 91Š12i24m21o76n

27. 9. 2015 12:54

Jestli to, pane Luboši, nebude tak, že odtrženi od reality jsou spíše zdejší náckobloggeři a náckodiskutéři.

1 12
možnosti
Foto

Realita je vždy taková, jakou si ji uděláme.

Evropa je evropská právě proto, že většina lidí, kteří v ní dosud žijí, má evropské kořeny. Nemyslím si, že by bylo dobré na tom něco měnit.

4 1
možnosti

Je otázka zda je to odtržení těchto elit od reality nebo záměr.  Výmluvné je vystoupení tohoto vysokého představitele OSN : http://echo24.cz/a/ihsgj/v-evrope-je-moc-evropanu-vezmete-si-migranty-radi-osn Takže podle něj je ,,v Evropě moc Evropanů"  a dále je třeba ,,rozbít národní jednolitost " členských států EU. A to i proti vůli obyvytel:-(.

3 0
možnosti
Foto

L42u86b22o26š 25K22r81á96l

27. 9. 2015 13:24

proč nekritizují, že v Saúdské Arábii je moc Saudů. Nebo performer Kohout by mohl říci, že by Soudské Arábii mělo být na ulicích více rozmanitosti a barev. Halík by mohl kritizovat nezdravou homogenitu obyvatel a propagátoři multikulturalismu monokulturní a sterilní islámské společnosti.

5 1
možnosti

I32v58a83n 12M27i69n55á16ř

27. 9. 2015 12:02

Ono je totiž pro naprostou většinu lidí nepochopitelné, že politička v tak vrcholovém postavení, jako Merkelová, by mohla jednat naprosto nezodpovědně a být příčinou evropské - tragedie! Ona, ale tak - nezodpovědně a hazardně - skutečně jedná! Snad si ve své "humání prostomyslnosti" ani neuvědomuje, že pohroma ze záplavy miliónů muslimů již bude - PRO EVROPU NEVRATNÁ !!!

7 1
možnosti

Bohužel to k tomu směřuje. Nevím, co se musí stát, aby se postupný rozvrat zabrzdil.

9 0
možnosti

Souhlas, ovšem nesouhlasím s tvrzením, že elity jsou mimo realitu. Nejsou, sakra vědí co dělají.

1 0
možnosti
Foto

L57u92b80o45š 40K90r22á22l

27. 9. 2015 11:39

Oni vědí co chtějí dosáhnout. Problém je, že to odtržení od reality se projevu tím, že ten cíl je absolutně nerealistický. Kdyby vnímali realitu, viděli by, že směřují úplně jinam než si myslí.. Opojení "Iluzí jednomyslnosti" a "pocitem nezranitelnosti" vedou  společnost do katastrofy. Potlačili kritiku  - zpětnou vazbu - a proto jsou jako kapitán, který řídí loď, ale neví kde se nachází a kam vlastně pluje.

13 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS