Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

7. Ideologie musltikulturalismu zblbla čelní politické představitele natolik, že nevnímají realitu a pokračují ve svém projektu přetavení Evropy v multikulturním kotli. A to přes jasné signály, že jejich plán už řídí muslimské země jako je Saudská Arábie a využívají ho k islamizaci Evropy a dokonce se tím už ani netají.

Jak přesné...;-(

A to si představitelé EU ani neuvědomují tu absurditu klonování před představiteli Saúdské Arábie, když třeba omlouvají Zemanovy výroky o islámu a přitom je v SA atheismus postaven na roveň s terorismem a propagace jiné víry či nevíry trestná a přísně trestána.

0 0
možnosti
JR

J39a85n 16R64á11ž

25. 8. 2015 15:21

Schopný velitel porazí s odhodlanku a dobře vyzbrojenou jednotkou i početnějšího protivníka. Má ale malou šanci, když mu ty protivniky někdo pouští do týla obrany

Na hranicích se bránit dá, ale když zbabělí a nerozhodní politici vypouští nepřítele do měst, boj je předem ztracený.

A nejhorší je stav, kdy vrchní "velitelé" průnik nepřítele za obranou linii sami organizují, do měst je vozí a že se jedná už o válku odmítají vnímat! Dřív se takoví "velitelé" střileli a možná jejich nerozhodnost vyvolá stav vedoucí k obnovení tohoto pravidla! A před tím hlava v písku nikoho nezachrání!

1 0
možnosti
AS

Můj manžel mi často říkal,že když sloužil na čáře u PSáků tak zněl rozkaz jasně  "Muž s koženou brašnou nesmí projít" a to i za použití krajních prostředků...Občas si dělá srandu , že se jako již 25 let klidně nevyspal, když teď nikdo nehlídá naše hranice .Protože když byl on na čáře tak hlídal Náš klidný spánek před imperialistickými vrahama z Wall Streetu a mi všichni jsme mohli bezpečně spát...;-D

0 0
možnosti
Foto

Armáda je určená chránit naši zemi proti nepřátelské agresi. Dnes s moderní válka moc po zemi nevede a pokud by hrozila tak pěchotu by tvořili lidé z mobilizace.

Střílet samopalem se naučíte za týden, létat s letadlem, střílet z děl..atd trvá dlouho-logicky tedy máme profese, které potřebují vysokou odbornost a neěli by vycvičit běhe krátké doby.

Vy byste chtěl platit třeba dalších 50 000 pěšáků? To je řádově minimálně 30mld ročně?

0 6
možnosti
Foto

L59u49b28o65š 13K61r94á68l

25. 8. 2015 12:19

Vy by jste měl jít do politiky profesionálně,  takový renesanční myslel a odborník v tolika oborech, to se nevidí ... hlavně přílet samopalem se naučí tě za týden ...vy jste odborník ruského stylu, kvantita nad kvalitu, ale my nejsme Rusko s ohromnými lidskými zdoji . Nejsou řidiči techniky,  máme 30 tanků, moderní armáda potřebuje vyškolení odborníky na ovládání zbraňových systému,  těch mobilních, už dávno nejde o stádo bigošů co kopii krajinu bez mířeni a taktických dovedností ... ne nebudu rozebírat detaily, stejně by jste to nechápal

6 1
možnosti
Foto

Armáda má desítky tisíc zaměstnanců, ale jen několik set skutečných vojáků. Ti ostatní spravují vojenské újezdy a budovy, trénují ve střediscích armádního sportu a vozí děti  na Den dětí v obrněných transportérech Pandur. Zoufalý stav armády (té mimo speciálních jednotek) se před časem projevil při povodních. I dobrovolní hasiči a sokolové byli "bojeschopnější".

Ale i těch několik set skutečných vojáků bylo, myslím,  schopno společně se stovkami tisíc z celé aliance řešit mnohé příčiny uprchlické krize. Tedy likvidovat armádu islámského státu a  teroristické jednotky na Blízkém a Středním východě a v severní a subsaharské Africe.

K tomu ovšem zatím chybí politická vůle. 

Postavit za každý smrk na Šumavě jednoho "strejdu v khaki" asi není řešení.

2 0
možnosti
MT

Autore, KARMA ! Mám stejný názor. R^[>-]

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS