Jaké jsou naše možnosti se bránit. Má islám šanci ovládnout Evropu?

25. 08. 2015 10:35:52
Když se zamyslíte nad tím co se děje v Makedonii a Řecku, musíte si položit otázku kam to bude pokračovat. Jak se to projeví v ČR? Máme sílu to řešit? Dáte si potom otázku, jak je to s možností naší armády a armád ostatních zemí.

Máme katastrofální stav ozbrojených sil.

Máme 20 222 vojáků, pro nasazení v pozemních operacích je oficiálně určeno cca 5600 vojáků. Proč existuje takový katastrofální stav? Proč je až na vyjímky stejný stav ve většině zemí Evropy? Proč USA zmenšuje armádu?

1. vláda přesunula peníze tam, kde lépe rozeberou na státních zakázkách
2. pocit bezpečí, na hranicích nemáme nepřátelskou zemi
3. rezignace na obranu ztrátou trvalého nepřítele, zdálo se, že rozpadem SSSR není možný další velký konflikt
4. syndrom vítěze, Evropa i USA si myslí, že je tak technicky a materiálně vyspělá, že "rozmázne" jako vždy v minulosti jakýkoli útok na svoje území
5. podcenili nebezpečí islámu, přes dlouho trvající signály a necítí to jako hrozbu
6. dlouhodobá tendence levicových vlád potlačit armádu z ideologických důvodů. Ideologie říká: armáda je zbrojem agresivní složky západní civilizace a imperialismu. Proto většina zemí NATO neplní minimální hranici 2% HDP na obranu a nikdo to neřeší, ve velkém počtu zemí EU a NATO jsou ministrem obrany ženy a je pravděpodobné, že armády nebudou rychle a rozhodně reagovat. Je vytvářen a podporován negativní obraz armády (žoldáci, vrazi nevinných, násilníci a vrazi ...). Protože u levice je ideologie nad realitu, neposlouchají varovné signály a místo řešení potenciálního nebezpečí, útočí a řeší nositele špatných zpráv.
7. Ideologie musltikulturalismu zblbla čelní politické představitele natolik, že nevnímají realitu a pokračují ve svém projektu přetavení Evropy v multikulturním kotli. A to přes jasné signály, že jejich plán už řídí muslimské země jako je Saudská Arábie a využívají ho k islamizaci Evropy a dokonce se tím už ani netají.
8. vědí, že je velký problém, ale bojí se to přiznat a tak vytvářejí ještě větší problém, kterým to vše překryjí a doufají, že nebude čas a prostor řešit předchozí problémy a hlavně hledat viníky. Proto čím hůř, tím lépe. Proto včas neřeší obranyschopnost a příslušné zákony. Ženou to do extrému.
8. Multikulturalismus a tím i EU, už ovládají islámské státy a jejich prostřednictvím si zajistili hladký průběh islamizace s minimálním odporem. Proto nezájem o vlastní obranu. Multikulturalistické špičky to vědí, ale pěšáci si nadále myslí, že dělají něco užitečného.
9. totální zbabělost řešit problém, protože vědí že skončí válkou. Proto vše zbaběle oddalují a tím vše zhoršují. Podobně jako před 2.s.v.. W. Churchill toto popsal následovně: "Mohli jsme si vybrat zbabělost nebo válku. Vybrali jsem zbabělost a přivolali válku.

Vše co je uvedeno jako důvod, se může kombinovat. U jednotlivců ve vládách se mohou důvody lišit. Celé je to maskováno politickou korektností, zakazující kritiku. Nejhorší na tom je, že akutně potřebujeme řešit skutečné problémy a ne pseudoproblémy. Náhubek politické korektnosti, kde se objektivní kritika označí za xenofobií, islamofobie nám pomalu opouští oficiální média jako neudržitelný konstrukt, vede jen ke zhoršení situace, protože neřeší skutečné problémy. Oddalování řešení neustále zhoršuje situaci.

Nejhorší je, že Evropa jako celek rezignovala na obranu vlastních hranic a je absolutně nechráněná. To je katastrofální stav.Tato situace ukazuje plně bezbrannost Evropy, neschopnost politiků rychle vyhodnotit situaci a reagovat. A všichni to už vědí. Pro IS a ostatní je to jasný signál, že do EU se dostanou bez velkých problémů.

Bojí se snad vlády více reakcí menšinových představitelů multikulturalistických nezikovek a novinářů, něž reakce obyvatel a reálných útoků ze strany imigrantů? Je stále jejich obraz v médiích důležitější než hrozící a nevyhnutelné nebezpečí?

Situace je vážná. Vidíme postupný rozpad mocenských struktur EU v přímém přenosu. EU a státní vlády nejsou schopny realisticky reagovat. Nejsou schopny reagovat rychle. Prohlášení vlád a EU a proklamovaná řešení se stále více vzdalují realitě.

Bude ještě čas na nápravu nebo to skončí vše neřízeným chaosem a úpadkem? Je stále jasnější, že vše povede ke konfliktu. Ještě je čas a možnost minimalizovat dopad. Čas ale utíká a vyhlídky se neustále zhoršují!

A možnost islámu k ovládnutí Evropy se stává reálnější a je to chyba našich politiků, které ovládá marxismus maskovaný jako multikulturalismu, který hlásá nejkrásnější myšlenky, ale je stále jasnější, že díky svojí zvrácenosti skončí v krvavém konfliktu.

Autor: Luboš Král | úterý 25.8.2015 10:35 | karma článku: 35.65 | přečteno: 1634x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Veronika Valíková Šubová

Takže Velký pátek

Čtu radostné ódy na Velký pátek a trochu mi trnou zuby. Tedy stručně: na Velký pátek předhodila jedna náboženská parta vrchnosti nepohodlného proroka inovující party a okupační mocnost ho na nátlak jeho souvěrců nechala popravit.

29.3.2024 v 11:16 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 48 |

Rudolf Pekař

Velikonoce nebo svátky jara a tolerance?

Připomínka jara nám přináší příjemné počasí, kvetoucí zahrady a zároveň i změnu názvu Velikonoc na Jarní svátky či Svátky jara. Jaký to má důvod?

29.3.2024 v 10:56 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 21 | Diskuse

Vlastík Fürst

Velkopáteční zastavení může prospět i ateistům

Velký pátek není v naší zemi svátkem moc dlouho. Volný den máme až od roku 2016. Otázkou je, jak s tímto volnem naložíme. Můžeme vyrazit na nákupy či za zábavou, nebo je možné se rozhodnout, že ho budeme „slavit“.

29.3.2024 v 9:05 | Karma článku: 8.27 | Přečteno: 96 | Diskuse

Karel Trčálek

Fialova vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že se v Česku už žije líp!

ANO, bude líp! Pan premiér se opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost je však nutné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou

29.3.2024 v 8:16 | Karma článku: 16.54 | Přečteno: 185 | Diskuse

Filip Vracovský

Česko jako země plná ateistů a agnostiků přesto žije z křestanských tradic a k Rusku

nebo Ukrajině má poměrně blízko. Těžko však může chápat Blízký východ . Než se v další sérii blogů vrátím do kuchyně dovolte ještě jednu úvahu laika....

29.3.2024 v 7:49 | Karma článku: 6.47 | Přečteno: 146 |
Počet článků 38 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2323
Člověk a občan.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...